ELUTRUSTNING & INSTALLATION
producerat i Sverige 

 WE DEVELOP – WE PRODUCE – WE DELIVER 

OM MLK 

MLK är en komplett leverantör av elutrustningar. Vi utför konstruktion, installation och service för industriella ändamål. Vi strävar alltid efter att skapa långsiktiga affärsrelationer genom att leverera högkvalitativa produkter och tjänster till konkurrenskraftiga priser. Eftersom vår verksamhet bygger på nära kontakt mellan kunder, konstruktörer och montörer kan vi snabbt ta fram lämpliga lösningar. Med ett stort lager på plats kan vi dessutom alltid lösa akuta problem.

MLK har i dag kontor i Malmö. Tillsammans med APOCCA är vi 40 anställda och våra medarbetare har lång erfarenhet inom sitt expertisområde.

WE DEVELOP – WE PRODUCE – WE DELIEVER 

VÅRA EXPERTISOMRÅDEN

MLK har erfarenhet av att tillverka och elutrustningar sedan slutet av 70-talet och under årens gång har vi blivit extra specialiserade inom automationsutrustning, ställverk, centraler och fördelningssystem. Vi utför även maskin- och industriinstallationer, men finns det andra önskemål så är vi flexibla tack vare vår långa erfarenhet.

Våra konstruktörer har kunskap inom de flesta märken och vi kan därmed arbeta med olika typer av projekt inom flera branscher. Vi utför även PLC-programmering med tillhörande driftsättning.

Tillverkning

MLK erbjuder produktion och leverans av ett bredd utbud av lågspänningsställverk, centraler, fördelningssystem och utrustning för automatisering. 

Elinstallation

Vår installationsverksamhet riktar sig mot industri och anläggningsmontage. Vi utför elinstallationer, maskininstallationer och data- och telenät. 

Service

Vårt jobb slutar inte när vi tillverkat kundens elutrustning eller utfört installation. Våra erfarna servicetekniker är alltid tillgängliga vilket gör att våra kunder inte behöver drabbas av längre driftstopp. 

Tjänster

Under årens gång har vi utvecklat ett antal tjänster för att bli en ännu mer komplett elleverantör. Utöver vår tillverkning-, installation- och serviceverksamhet erbjuder vi därför även tjänster som projektledning, konstruktion och programmering. 

KONTAKT MLK

SPORREGATAN 12
SE-213 77 MALMÖ
TEL: 040-14 33 40
E-MAIL info@mlk.com

Mats Larsson
VD
+46 40 60 80 373
+46 709 21 23 41
mats.larsson@mlk.se

Ingrid Jensen
Ekonomi
+46 40 60 80 370

ingrid@mlk.se

Stefan Nilsson
Senior advisor
+46 40 14 33 47

stefan@mlk.se

Jörgen Åkesson
Automationsingenjör/Projektledare
+46 40 14 33 43

jorgen@mlk.se

Magnus Lihdén
Projektledare
+46 40 14 33 42

magnus.lihden@mlk.se