TJÄNSTER

Projektledning 
Är ditt företag i behov av en projektledare för ett projekt? Vi har stor vana av att projektleda och driva projekt inom flera olika branscher. Hyr in oss som intern projektledare så ser vi till att projektet löper smidigt. Vi tillhandahåller projektledare för såväl små som stora projekt. 

Konstruktion
Elkonstruktion är en viktig del av verksamheten. För oss omfattar detta område design, dimensionering, val av komponenter och el och instrumentsritningar. Vi tar hand om hela elprojektet – från konstruktion till leverans av apparatskåp, ställverk och montage och inkoppling. Vi vet hur viktigt det är att kunna lita på hårdvaran och därför har våra konstruktörer ett nära samarbete med våra interna elmontörer. Det gör att vägen från idé till verklighet blir så kort som möjligt. 

Vi arbetar främst med följande verktyg för elektrisk konstruktion: 

  • ePLAN P8 
  • ELPROCAD 
  • ELCAD 

Vi har även erfarenhet av standarder och förordningar som exempelvis ATEX, UL, SIL och IEC. 

Programmering 
Tack vare vår långa branscherfarenhet är vi en trygg leverantör när det kommer till programmering av avancerade styrsystem (PLC). Eftersom vi arbetar fabriksoberoende kan vi skräddarsy system efter de krav och önskemål som finns. Säkerheten är a och o för oss och den kan vi garantera våra kunder eftersom våra ingenjörer har lång erfarenhet och känner till de standarder och direktiv som finns. Erfarenheten, ingenjörernas tekniskt kunnande och vårt breda kontaktnät gör att vi kan ta på oss ett helhetsansvar – från början till slut. 

HUR KAN VI HJÄLPA ER?