TILLVERKNING

MLK har erfarenhet av att tillverka elutrustningar sedan slutet av 70-talet. Det gör att vi kan ta emot uppdrag från flera olika branscher. I dag tillverkar vi allt från små kopplingslådor till flera meter ställverk i våra 1 800 kvm stora lokaler i Malmö som levereras över hela världen. 

Tack vare vår långa erfarenhet minskar projekttiden samtidigt som kostnadseffektiviteten ökar. Vi har välfyllda lager vilket gör att vi kan ta emot akuta projekt på ett snabbt och effektivt sätt eftersom att alla våra produkter produceras på vår anläggning i Malmö. Låter ni MLK stå för produktionen kan ni därför känna er säkra på att den utrustning som ni får levererad och installerad håller hög kvalitet och säkerhet. Vårt mål är att våra kunder ska känna sig trygga. Självklart installerar vi även ställverk, centraler och apparatskåp på plats hos er för att säkerställa drift och säkerhet. 

Apparatskåp och centraler 
På vår anläggning i Malmö tillverkas alla typer av apparatskåp, centraler, kopplingslådor och styrsystem från grunden. Det gör att vi kan garantera att utrustningen håller hög kvalitet och säkerhet. Tillsammans med kundens önskemål bygger och specialanpassar vi produkterna för att nå det mest optimala resultatet. 

Lågspänningsställverk 
Ställverk är grunden till en verksamhets driftsäkerhet. Våra ställverk hittar du inom alla typer av branscher och precis som när det kommer till apparatskåp och centraler bygger och specialanpassar vi även ställverk efter kundens önskemål. Vi använder oss av den senaste tekniken enligt norm SS-EN 61 439-1/-2. 

Med teknik från flera av Europas mest ledande fabrikanter garanteras du ett säkert val utan störande avbrott med både fasta och utdragbara grupper. 

Form 1-4, 1000V AC, maximalt 6300A: Med rätt dimensionering, materialval, utformning samt kunskap borgar detta för hög kvalitet av våra leveranser. 

Serietillverkning 
I våra lokaler erbjuder vi serietillverkning av apparatskåp – allt från små till större serier. Med hjälp av modern utrustning och erfaren personal kan vi tillsammans med våra kunder ta fram optimala lösningar som gör arbetet konkurrenskraftigt och kostnadseffektivt. 

Lean production 
Vi strävar alltid efter att vara så effektiva som möjligt. Därför arbetar vi efter att följa ”lean production” för att eliminera onödiga delar i tillverkningsprocessen. Det ger ett större mervärde och för dig som kund innebär det bland annat kortare ledtider och en mer kostnadseffektiv process. 

HUR KAN VI HJÄLPA ER?